Romy Monteiro mooiste vrouw van Nederland door FHM 500!

Romy Monteiro mooiste vrouw van Nederland door FHM 500!

In een spectaculaire ceremonie heeft zangeres en musicalster Romy Monteiro de titel "Mooiste Vrouw van Nederland" ontvangen tijdens de jaarlijkse FHM 500-verkiezing. Met een stralende glimlach nam Romy de felbegeerde award in ontvangst uit handen van de hoofdredacteur van FHM 500.
 
Romy Monteiro, bekend van haar prachtige stem en optredens in diverse musicals, heeft vele harten veroverd met haar met niet alleen haar uiterlijk maar het gaat ook om je uitstraling, wie je bent en waar je voor staat. Deze prestigieuze titel betekent dat Romy zich een heel jaar lang de mooiste vrouw van Nederland mag noemen.
 
Romy Monteiro zelf reageerde zelf “Mijn reactie, als je de 17-jarige onzekere Romy had gezegd dat ze op haar 30e verkozen zou worden als Mooiste vrouw van NL door FHM? Nou, ik had eerst voor gek verklaard en gezegd dat de kans pasen en kerst op dezelfde dag zouden vallen groter waren, zo onzeker was ik. En zo mega trots ben ik nu, dat de vrouwelijke jury mij heeft gekozen als nummer 1 van 2023! Daarbij gaat het om meer dan alleen het uiterlijk, het gaat om je uitstraling, zijn wie je bent en waar je staat. Nogmaals: mega vereerd de titel te mogen dragen en zo'n prachtige shoot te hebben kunnen neerzetten (met nog steeds enig ongeloof door dat jonge meisje dat nog in me zit) Dank aan FHM_Nederland en de krachtige vrouwelijke jury!”
 
De FHM 500-verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement waarin de mooiste vrouwen van Nederland worden gekozen. Het is een erkenning van schoonheid en stijl, waarbij zowel publieksstemmen als de beoordeling van een deskundige jury een rol spelen. Romy Monteiro voegt zich nu bij een prestigieuze lijst van voorgaande winnaressen en zal de komende twaalf maanden de titel van mooiste vrouw van Nederland met trots dragen.