Romy Monteiro komt met kookboek

Romy Monteiro komt met kookboek

Zangeres, presentatrice én musicalster Romy Monteiro heeft onlangs haar nieuwste passie onthuld: koken. Hoewel ze al jarenlang op het podium staat, wist niet iedereen dat ze ook een ware ster is in de keuken. Eten is namelijk een van Romy's grootste passies en daarom heeft ze nu een kookboek uitgebracht waarin ze haar kennis en liefde voor voeding deelt.

In haar boek legt Romy uit dat we vaak de fout maken om te kiezen tussen óf gezond óf lekker eten, terwijl balans juist de sleutel is tot een gezonde en gelukkige levensstijl. Ze inspireert haar lezers om slimme keuzes te maken en af te wisselen tussen gezonde maaltijden en comfort food. 

 

Romy's kookboek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar gezonde en smaakvolle maaltijden. Met haar nieuwe boek laat Romy zien dat eten nooit saai of smakeloos hoeft te zijn en dat het vinden van de juiste balans de sleutel is tot een gelukkige en gezonde levensstijl. 

 

Romy’s boek komt pas op 1 juni uit. Maar gelukkig is er wel goed nieuws: je kunt het boek nu alvast pre-orderen via bol.com! Door het boek nu te pre-orderen, ben je er zeker van dat je als een van de eersten Romy's nieuwste culinaire creaties kunt uitproberen.