Romy Monteiro exclusief bij Jan Vis

Romy Monteiro exclusief bij Jan Vis

Nieuwe tijden, nieuwe kansen! Ram Entertainment en Jan Vis Entertainment gaan samenwerken, want Romy Monteiro is vanaf nu exclusief te boeken bij Jan Vis. 

 

Romy Monteiro's carrière begon bij haar onverwachte deelname aan The Voice of Holland, waar zij iedereen verraste met haar geweldige stemgeluid. Ze bereikte de kwartfinale en haar carrière in de entertainmentwereld raakt in een stroomversnelling. Naast verschillende presentatieklussen bij o.a. AVROTROS en SBS6 sleepte zij een 3-jarig platencontract bij 8 Ball Music in de wacht. Ook wordt ze gevraagd om de hoofdrol te spelen in de musical 'The Bodyguard', waarin de muziek van Whitney Houston centraal staat. Het levert haar een musical award voor aanstormend talent én een #1-hit in de Album Top 100 op. Binnenkort lanceert Romy Monteiro nieuwe muziek, waarbij de focus op Nederlandstalige popmuziek zal liggen. 

 

Ram Entertainment: "Wij zijn blij met de mooie samenwerking. Jan Vis is een groot gerenommeerd boekingskantoor waar wij veel van kunnen leren!" Jan Vis Entertainment: "Wij zijn erg trots dat we deze zeer talentvolle zangeres, musicalster én presentatrice mogen toevoegen aan ons exclusieve artiestenbestand! We kunnen niet wachten om met Romy Monteiro aan de slag te gaan."

 

Romy Monteiro is breed inzetbaar op (bedrijfs)evenementen, terrasfeesten en dinnershows: van klein en akoestisch tot groots en uptempo, en uiteraard ook presentatieklussen! Wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van Romy's optreden.