Rolf Sanchez en Bilal Wahib brengen 'Mañana' uit

Rolf Sanchez en Bilal Wahib brengen 'Mañana' uit

Voor deze single heeft Rolf Sanchez samengewerkt met Bilal Wahib. 'Mañana' heeft wederom een zomerse melodie vol Spaanse invloeden. Het nummer gaat over het moment waarop je iemand ontmoet en niet meer wil slapen. Dat je wil doorgaan tot morgen, in het Spaans mañana dus.

 

De samenwerking met Bilal is een idee dat er al langer lag. "Tijdens het eerste concert van The Streamers heb ik hem beter leren kennen en het klikte enorm", aldus Rolf. Bilal raakte daarna in opspraak. "Ik heb veel met hem gepraat. Wat hij heeft gedaan keur ik af, maar ik vind wel dat hij een tweede kans verdient." 

 

Album ‘Mi Viaje’

De nieuwe single is nog niet alles, want op 8 april verschijnt het debuutalbum van Rolf, genaamd ‘Mi Viaje’. "Ik moet nog drie liedjes finetunen en dan is het af", aldus de zanger. Hij heeft "zijn ziel en zaligheid" in het album gestopt, waarop volledig Spaanstalige maar ook Nederlandstalige liedjes staan. 

 

klaar voor het heropenen "van de markt"

Nu Nederland weer bijna 'van het slot' af gaat, is Rolf zijn stembanden hard aan het trainen. Ieder vrij moment benut hij met zangcoaching, om optimaal voorbereid te zijn. "Ik heb er zo lang op gewacht. En niet alleen de artiesten, maar ook de mensen hebben het gemist. Ik vind het zo vet dat we eindelijk weer los kunnen." Nu is de zanger meer dan klaar voor het heropenen "van de markt". "Ik start gelijk met mijn theatertour, daarna met losse optredens met de band. AFAS Live komt er ook nog aan. Het gaat in een keer van nul naar honderd, maar ik kan niet wachten."