Rolf Sanchez brengt latin vibes naar AFAS Live

Rolf Sanchez brengt latin vibes naar AFAS Live

Rolf Sanchez staat op vrijdag 10 april 2020 in AFAS Live. Tijdens ‘Una Noche’ – letterlijk uit het Spaans vertaald als ‘een avond’ – brengt Rolf de meest swingende en feestelijke Latin vibes naar Amsterdam.

 

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Na maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika én te zijn genomineerd voor twee verschillende major awards als talent en nieuwkomer van het jaar, keerde de ‘King of Dutch Latin’, na een verblijf van enkele jaren in de VS, afgelopen jaar weer terug naar Nederland.

 

Ook hier gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’ waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters ‘Pa Olvidarte’ voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40, behaalde een gouden plaat en is hard op weg naar platina met ondertussen meer dan 10 miljoen streams.

 

Rolf Sanchez over Una Noche: “Dit wordt het allergrootste Latin spektakel wat Nederland ooit heeft gezien! Het mooie is, dat natuurlijk de rode draad “Latin” wordt, maar zowel liedjes van vroeger als van nu, met natuurlijk eigen repertoire, voorbij komen. Mensen gaan dansen, huilen en lachen! Het wordt echt een rollercoaster qua emoties! En of het nou in het Nederlands, Engels of Spaans is de taal van muziek is universeel en dat brengt mensen samen, wat ervoor zorg dat iedereen uiteindelijk met een lach naar huis gaat.”

 

Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek. Nu is de kans om van het beste van twee werelden te genieten en om Latin muziek te beleven als nooit tevoren.

 

Datum: 10 april 2020
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Tickets: vanaf 6 december in de verkoop op www.rolfsanchezlive.nl
Voor elke verkochte ticket doneert Rolf €1 aan Stichting WereldOuders.