Rolf, Borsato en Ewbank lanceren 'Hef Je Glas'

Rolf, Borsato en Ewbank lanceren 'Hef Je Glas'

Na het veelbesproken ‘Een Moment’, werken Marco Borsato en John Ewbank op de nieuwe single ‘Hef je Glas’ wederom samen met samen met Rolf Sanchez. Met een zomer voor de boeg waarin het normale leven langzaam lijkt terug te keren, is ‘Hef Je Glas’ een ode aan het leven. De nieuwe track wordt 12 mei gelanceerd. Een pre-save link is nu al te vinden op www.hefjeglas.nl.

 

In navolging van hun succesvolle singles met Davina Michelle/Armin van Buuren en Snelle en de vorige collab met Rolf Sanchez, is ‘Hef Je Glas’ de volgende in de reeks samenwerkingen van Marco Borsato en John Ewbank. Rolf Sanchez heeft deze tweede samenwerking met John Ewbank en Marco Borsato op woensdag 5 mei aangekondigd in het tv-programma 'Rooijakkers over de Vloer'.

 

Borsato was daarbij en verklapte alvast dat het een opzwepende track is. “Het is een feest om met Rolf Sanchez samen te werken. John Ewbank en ik hebben genoten van onze eerste track samen, eerder dit jaar. Nu vonden we het ook tijd om de remmen wat meer los te gooien, dat hoor je wel op ‘Hef Je Glas.’ Bovendien lijkt het er steeds meer op dat we dit jaar ons glas kunnen gaan heffen; nu alweer overdag op het terras, maar met een beetje geluk op steeds meer plekken en tijdstippen. De wereld zal zich ongetwijfeld langzaam gaan openen deze lente en zomer waardoor we steeds meer momenten hopen te krijgen om te proosten.”

 

De chemie tussen de drie is vruchtbaar gebleken en leidt nu tot wederom een samenwerking. “Het werken met Marco Borsato en John Ewbank is voor mij een jongensdroom die uitkomt”, aldus Sanchez. “Het feit dat ik nu maar liefst twee singles met deze mannen heb mogen maken, gelukkiger kun je mij niet krijgen.”

 

Sanchez benadrukt dat het nummer veel luchtiger is dan het emotionele ‘Een Moment’. “Het nummer geeft zoveel positiviteit. Juist in die rare tijd waarin we nu leven, hebben we dat met zijn allen extra hard nodig. Ik denk dat dit liedje op dit gebied een enorme boost kan geven. Ik kan niet wachten om dit te delen met heel Nederland.”