Paul Elstak en Syb van der Ploeg naar Qmusic Foute Party

Op Goede Vrijdag is het bij Qmusic traditioneel Foute Vrijdag: de hele dag draait de zender foute muziek. Daarnaast maakt het radiostation nieuwe namen bekend voor de Foute Party: onder anderen DJ Paul Elstak, Het Feestteam, Syb van der Ploeg en Re-Play worden toegevoegd aan de line-up.

Eerder werden al Ch!pz, Gerard Joling en Snollebollekes aangekondigd als acts op de Foute Party, eind juni in de Brabanthallen. Maar ook DJ Paul Elstak en Het Feestteam zullen de 40.000 uitzinnige feestvierders die het evenement jaarlijks trekt opzwepen met hun muziek. Daarnaast introduceert Qmusic dit jaar de Foute Party-band. Deze band brengt foute hits live ten gehore. Er zijn een aantal gastartiesten die daarbij hun opwachting maken. Onder anderen Syb van der Ploeg, bekend geworden met De Kast, en zangformatie Re-Play treden op met de Foute Party-band.

De Foute Party begon ooit als een klein feest bij Qmusic en is sinds de start in de Brabanthallen in 2008 uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen met 40.000 man publiek, verdeeld over twee avonden.

Foute Vrijdag: vrijdag 19 april van 6.00 tot 0.00 uur, met uitzondering van de Top 40.

De Foute Party: vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019.