Party Animals lanceren nieuw album

Vanaf hun eerste optreden in 1995 volgde voor Party Animals een stormachtige periode met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. Nu, negentien jaar later en meer dan 1500 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd. Maar er is wel degelijk wat veranderd; kleding en uiterlijk zijn van nu en niet van toen. Ook de bezetting is met zijn tijd meegegaan. Inmiddels zijn de Party Animals toe aan de 'derde generatie'.

De dubbel CD 'Greatest Hits & Underground Anthems' geeft een prachtig overzicht van de bekendste hits door de jaren heen. Op CD1 vind je de bekende nummers terug als o.a. 'Have You Ever Been Mellow', 'Aquarius', 'Hava Naquila' en 'Dom, Lomp & Mellow' met The Opposites. Tevens staan er twee gloednieuwe singles op 'This Moment' en 'Party Hard', en een aantal nog niet eerder uitgebrachte remixen! Zoals de naam al doet vermoeden staan op CD2 de minder commerciële Underground Hits met een rauwer randje die eerder naar de hardcore neigen dan naar de happy.

Kortom: 'Greatest Hits & Underground Anthems' is een geweldig tijdsdocument geworden voor de fans en liefhebbers, met de hits, de rammers, nieuwe singles en remixen, die absoluut niet mag ontbreken in je collectie!

iTunes download-link