Party Animals en 2 Brothers te gast bij Paul Elstak

Party Animals en 2 Brothers te gast bij Paul Elstak
Op 14 december is het zo ver... Het grootste jubileumconcert van Paul Elstak en het belooft een te gekke show te worden! Party Animals en 2 Brothers On The 4th Floor zijn aangekondigd als eerste gastartiesten van de show ’25 Years: Rainbow In The Sky’.

Paul Elstak: “Een feest vieren is leuk, maar het wordt alleen maar beter als je daarbij muzikale vrienden mag ontvangen. En daar horen de mannen van Party Animals en René en Desirée van 2 Brothers zeker bij. We hebben allemaal in ongeveer dezelfde periode ons debuut gemaakt en zijn elkaar daarna heel vaak met veel plezier tegen gekomen op de diverse festivals. Party Animals en 2 Brothers ‘are still going strong’ en mogen dan ook niet ontbreken.”

De Party Animals zijn bekend door de vele happy hardcore platen en natuurlijk de hardcore house. ‘Have You Ever Been Mellow?’, ‘Hava Naquila’ en ‘Aquarius’ zullen wellicht voorbij komen tijdens het optreden van de Party Animals.

2 Brothers on the 4th Floor is sinds 1990 een voornaam muzikaal exportproduct. De gebroeders Martin en Bobby Boer staan aan de basis van de formatie, maar de grote doorbraak komt in 1993 als rapper René Philips (D-Rock) en zangeres Desirée Manders (Des’Ray) worden ingeschakeld. Hun eerste samenwerking resulteert in onder andere ‘Never Alone’ en ‘Dreams’, waarmee de nummer 1-positie wordt bereikt.

De show ‘25 Years: Rainbow in the Sky’ is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Wees er snel bij want de golden circle tickets zijn al uitverkocht!