Paradiso concert Dries Roelvink uitverkocht

Paradiso concert Dries Roelvink uitverkocht

In Paradiso!

Dries Roelvink gaat 10 september in Paradiso optreden. De kaarten voor het concert zijn volledig uitverkocht. Dit heeft de zanger op Twitter bekend gemaakt.

Hij omschreef zijn enthousiasme als volgt: “Het is een onmogelijke droom die uitkomt.” De zanger is echter niet bekend met Paradiso. Roelvink bezocht Paradiso vorig jaar voor het eerst en toen werd hem per direct duidelijk dat hij er moest optreden. “Ik kom hier nooit. Vorig jaar was ik er voor het eerst omdat er een plaat uitkwam, ‘De parels van de Jordaan’. Toen dacht ik: mag ik dit ook?”, aldus Dries Roelvink.

Roelvink is van plan om een medley van Prince, Mick Jagger en David Bowie ten gehore te brengen. Hij wil zijn eenmalige concert in Paradiso heel speciaal maken. Tevens nodigt hij een aantal gastartiesten uit, onder andere Ruth Jacott.

Kaartverkoop


De zanger had voordat de kaartverkoop startte volste vertrouwen dat de kaarten snel uitverkocht zouden raken. “Ik heb het twee jaar geleden gedaan in de Schouwburg van Amstelveel en dat was ook binnen een uurtje uitverkocht. Dit is zo spraakmakend, hier wil men mij wel zien.”