Paaspop 2022 sluit festival af met meeste bezoekers ooit

Paaspop 2022 sluit festival af met meeste bezoekers ooit

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Paaspop afgelopen weekend heeft plaatsgevonden in Schijndel. Het festival begon ooit  in een paardenmanege, maar is inmiddels uitgegroeid tot een allesomvattend feestparadijs. Dit jaar waren er voor het allereerst meer dan 100.000 bezoekers. Een goedweergarantie is er nooit rondom Pasen, maar gelukkig werd het een ideal feestweekend voor de festivalgangers met temperaturen van gemiddeld 19 graden. 

 

In de Apollo-tent krijgen zowel Maan (zaterdag) als Rolf Sanchez (vrijdag) al vroeg op de dag een massaal publiek. Rolf Sanchez brengt zijn grote hits én nieuwe muziek ten gehore en bij Maan klinken de welbekende nummers met een surprise act van Snelle. Op het podium danst en zingt Maan de spanning (en drone) van zich af, terwijl haar band en danseressen ondertussen de mensenmassa volledig laat mee swingen.

 

Voor iedereen wat wils

Ook dit jaar kwamen de bezoekers allemaal voor iets anders. Zo zijn de meeste tieners te vinden in The Warehouse, waar vooral EDM en feest muziek werd gedraaid met performances van Stuk en The Partysquad. De Roxy-tent hield dat tempo niet bij, maar haalt dankzij Antoon en Hef wel melodische deuntjes en hip-hop klassiekers naar boven.

 

Ook waren er nieuwe tenten bij gezet zoals de Cuba Libre-tent, waar heerlijke ritmes uit de latin, salsa en reggaeton scene klonken. Tussen de palmbomen, papegaaien en cocktails werden bezoekers daar getrakteerd op echte tropische optredens. Alles bij elkaar genomen was dit jaar weer een groot succes voor Paaspop, nadat ze 2 jaar lang hun deuren niet mochten openen vanwege het Corona virus en de maatregelen die dit met zich meebracht.