OG3NE gaat viral met cover van Queen

Ondanks dat de meiden van OG3NE nu even niet samen kunnen optreden, hebben ze alsnog een manier gevonden om hun volgers te vermaken met hun gouden keeltjes, met resultaat! De cover van ‘Bohemian Rhapsody’ is binnen een dag al meer dan 3500000 keer bekeken op YouTube.

 

“Dat is wel ultiem gaaf”, reageert Shelley van OG3NE in het radioprogramma Brabants Bont, “Dat ze het zien überhaupt en dat ze het dan ook nog waarderen.”

Het was wel even een vreemd moment om erachter te komen dat de originele makers van het liedje hun versie hadden ontdekt. “Dat was wel even gek natuurlijk. We moesten even goed kijken, vaak is het een fanaccount of zo. Maar dit bleek hun officiële Instagrampagina te zijn. Het voelt wel heel goed dat ze blij zijn met wat we met hun liedje doen.”

 

Of het nu ook gevolgen gaat hebben, durft Shelley niet te zeggen. Staan ze straks in het voorprogramma van Queen? “Daar houden we ons voor aanbevolen!”, aldus Shelley Vol.

 

Maar voorlopig zitten de drie zangeressen in volledige thuisisolatie. Het trio zet de gezondheid van Amy Vol, die door een aangeboren afwijking mee één long heeft en kampt met astma, zoals altijd op de eerst plaats.  "Omdat Amy tot een risicogroep behoort, zijn wij allemaal van elkaar gescheiden en zitten we alle drie in ons eigen huis”, aldus de drie zangeressen.