Numidia, welkom!

Numidia, welkom!

Met trots kunnen we aankondigen dat Jan Vis Entertainment vanaf heden, in samenwerking met Mojo, de boekingen van Numidia mag verzorgen!

Getalenteerde Numidia is een Marokkaans-Nederlandse zangeres met passie voor muziek verwoven in haar DNA. Met meerdere hits onder haar naam, waaronder 'Meli Meli' met Ronnie Flex en Ali B, 'Tout Est Bon' met Boef, en 'Vlinder' met Bilal Wahib, heeft Numidia haar naam goed neergezet binnen de muziekindustrie. Dat blijkt ook weer in haar deelname aan het populaire tv-programma 'Beste Zangers', waar ze het winnende Eurovisie Songfestival nummer 'Arcade' in een prachtige Nederlands-Tamazight versie zong. Dit optreden ging viral op social media en heeft inmiddels al meer dan 1,3 miljoen streams. Als kers op de taart heeft Numidia ook haar eerste eigen concert aangekondigd in Paradiso in Amsterdam op zaterdag 1 juni 2024.

Voor de besloten markt is Numidia vanaf heden exclusief te boeken bij Jan Vis Entertainment. Voor openbare boekingen kunt u contact opnemen met Mojo.