Nieuwe realityserie met ‘De Roelvinkjes'

Nieuwe realityserie met ‘De Roelvinkjes'

Na het succes van ‘Effe geen cent te makken’ krijgen ‘De Roelvinkjes’ een nieuwe realityserie met ‘De Roelvinkjes passen op de winkel’. In de serie zullen Dries, Dave, Donny en Honoria gaan oppassen op de winkel of op het bedrijf van mensen die zo druk zijn met hun eigen zaak dat zij nooit eens met vakantie kunnen. Door de Roelvinkjes kan dat volgende maand wel.

„Het idee is ontstaan tijdens een etentje met John de Mol in ons lievelingsrestaurant La Brochette in Amsterdam”, vertelt Dries. „Dat was bedoeld om de kijkcijfers van Effe geen cent te makken te vieren en al pratend kwamen we op dit vervolg. Het lijkt ons heel leuk. ’Winkel’ moet je trouwens niet al te letterlijk nemen, het kan ook een boerderij zijn, een marktkraam, een hotel of een bejaardensoos. Wie er eens een paar dagen tussenuit wil, kan zich nu aanmelden, in maart beginnen de opnamen. In mei is het dan op televisie.”

Het zijn succesvolle tijden voor Dries. Zo stond hij vorig jaar in een uitverkocht Paradiso en inmiddels is zijn clubtour langs de grootste Nederlandse poppodia ook officieel aangekondigd.

Bron: De Telegraaf