Nieuwe huisstijl en website Jan Vis!

Nieuwe huisstijl en website Jan Vis!

Hiep hiep hoera, vandaag bestaat Jan Vis Entertainment precies 57 jaar!!! Wij hadden de viering van ons 57-jarig bestaan iets anders voor ogen gezien dan de onwerkelijke en moeilijke periode waar we met z’n allen in terecht zijn gekomen. Maar laten we ook realistisch zijn, ieders gezondheid is het enige dat telt! Gelukkig remt het Coronavirus ons niet in ondernemerschap en creativiteit, want achter de schermen hebben wij de afgelopen tijd vol positieve energie gewerkt aan een nieuw logo en een volledig nieuwe website.

Vol trots presenteren wij vandaag de geheel vernieuwde Jan Vis website: www.janvis.nl. Neem gerust een kijkje, want wie weet kunt u alvast ideeën opdoen voor de toekomst. We willen alle relaties, onze artiesten en iedereen die ons door de jaren heen een warm hart heeft toegedragen hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen. Zoals u van ons gewend bent, staan wij te trappelen om ook in de toekomst samen met u vele mooie en vooral onvergetelijke evenementen te mogen verzorgen.


Wij zijn via ons vertrouwde telefoonnummer (073 - 5219151) en e-mailadressen te bereiken. Onze kantoortijden blijven ongewijzigd.


Team Jan Vis kijkt uit naar de komende jaren en ziet de toekomst positief tegemoet!


Jan Dirk, Brigitte, Bas, Jeroen, Michael, Rick, Glenn, Audrey, Rianne, Michelle, Peter, Ad, Chris en Twan