Monique Smit lanceert eerste boek en album Kleuterpop

Monique Smit (31) komt in deze sombere Coronatijd met positief nieuws. De zangeres en presentatrice lanceert op 29 mei het eerste boek met cd van het nieuwe concept Kleuterpop. Het album bevat tien nieuwe liedjes en een bonus track. De liedjes zijn in samenwerking met Monique geschreven door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven en voor oa Snollebollekes en Gebroeders Ko. Het album werd geproduceerd door, Waylon van der Heijden, Monique Smit en Adrie van den Berk.


Het boek bevat illustraties en de songteksten van liedjes als ‘De Kleuterdans’, ‘Tjoek Tjoek’, ‘Handjes’, ‘Vlieg maar met me mee’ en een splinternieuw verjaardagsliedje onder de titel ‘Hieperdepiep’. Ook bevat het boek een kleurplatenactie waarmee een mini concert op
school te winnen is van Monique Smit. De eerste single van het album is ‘De Kleuterdans’.
Beluister de track via https://bit.ly/DeKleuterdans.
Hierbij verschijnt een videoclip met, net als in het boek, Monique als animatiefiguur.


Naast het boek en cd met nieuwe liedjes voor alle leeftijden, wordt er hard gewerkt aan een interactieve Kleuterpop-show waarmee Monique op verschillende plekken in Nederland kan optreden. Naast evenementen wordt er nagedacht over op maat gemaakte shows voor vakantieparken, theater,scholen en pretparken.