Masked Singer in Ahoy!

Masked Singer in Ahoy!

Op 11 mei 2024 staat een bijzondere editie van de populaire RTL-show The Masked Singer gepland in Ahoy. In een unieke live-editie wordt het publiek zelf het panel en krijgt de kans om te raden welke bekende Nederlander schuilgaat achter het mysterieuze masker van de zanger(es). Vier bekende Nederlandse persoonlijkheden zullen tijdens deze liveshow een verrassend optreden verzorgen. Terwijl het publiek geniet van deze optredens, worden er hints gegeven die moeten leiden tot de onthulling van de bekende Nederlander achter het masker.
 
Naast de optredens van de vier BN'ers zullen ook voormalige Masked Singer-kandidaten het podium betreden om het publiek te vermaken. Ruben Nicolai zal als vertrouwd de avond aan elkaar praten, net zoals hij dat doet in de televisieversie van het programma. Kaarten voor deze show zijn verkrijgbaar via de vanaf vrijdag 10 november om 10.00 uur.
 
Eerder hebben bekende gezichten zoals Emma Heesters, Frans Bauer, Nick Schilder en Ronnie Flex de uitdaging aangegaan en zich onder het masker vertoond. Met deze unieke live-editie belooft The Masked Singer in Ahoy opnieuw een spektakel te worden dat fans niet willen missen!