Maan finaliste 'Doorbraak van het Jaar' bij 100% NL Awards

Maan de Steenwinkel werd woensdagochtend door Lindo Duvall wakker gebeld met een hele leuke verrassing. Ze is namelijk geselecteerd als finaliste voor de 100% NL Award Doorbraak van het Jaar! "Ik vind het zo spannend. Ik heb er bijna niet van kunnen slapen vannacht", zei Maan woensdagochtend in De ochtendshow van Lindo. Nadat ze het goede nieuws hoorde, was ze door het dolle heen. "Nee gek! Ik sta helemaal te trillen. Ik ben echt sprakeloos. Wauw, wat te gek!"


Begin vorig jaar won Maan The Voice of Holland, maar ze wil daar graag meer prijzen aan toevoegen. "Ik heb vorig jaar natuurlijk een prijs gewonnen, maar daarna ben ik bij de 100% NL Awards en Buma Awards geweest, maar verder geen prijs meer gewonnen", legt Maan uit. "Toen heb ik nog op mijn bucketlist gezet dat ik graag een prijs zou willen winnen voor mijn eigen muziek. Dat is echt mijn doel gewoon. En dit is echt een stapje in de goede richting."

Maan moet het opnemen tegen Janieck en Sam Feldt. "Mijn concurrenten zijn wel goed man", zegt Maan. Toch hoopt ze zich als zangeres een beetje te kunnen onderscheiden.

De zangeres kan niet wachten tot 7 februari als de 100% NL Awards worden uitgereikt. "Ik ben al hartstikke trots dat ik bij de laatste drie zit. Het is ook gewoon een feestje daar, dus ik heb ontzettend zin om daar naar toe te gaan. Ik zie wel wat er gaat gebeuren, ik ben hier al echt gelukkig mee", zegt de enthousiaste Maan. "Ik heb er zo veel zin in. Joepie, dit is een goed begin van het jaar!"

Bron: 100% NL