Maan en Snelle scoren met 'Blijven Slapen'

Maan en Snelle scoren met 'Blijven Slapen'

Vandaag brengen Snelle en Maan hun song 'Blijven Slapen' uit. De twee artiesten ontmoetten elkaar vorig jaar tijdens De Vrienden Van Amstel LIVE! en sindsdien ontstond er een hechte vriendschap.

 

Het nummer schreven zij dan ook samen bij Snelle thuis. 'Blijven Slapen' gaat over het herkenbare gevoel van de spanning tijdens het daten: ga ik voor de zekerheid alvast mijn tandenborstel en ondergoed diep onderin mijn tas inpakken? Dit catchy lied zal ervoor zorgen dat jij niet stil kan blijven zitten. 'Blijven Slapen' zal op Snelle's album 'Lars' komen te staan, dat op 12 maart verschijnt. De song is vanaf vandaag te beluisteren op alle online streamingplatforms en de oplettende kijker kan in de bijbehorende videoclip een cameo vinden van niemand minder dan Chantal Janzen. 

 

Snelle: "Maan en ik zijn al een tijdje bevriend en de basis van dit nummer schreven we in minder dan vijf minuten. Maan is een topper en ik vind het ontzettend tof dat de luisteraars nu kunnen meegenieten van het resultaat van die studiosessie!"

 

Maan: "Ik heb een goed gevoel bij 'Blijven Slapen'! Naast dat ik Snelle een geweldige artiest vind en stiekem ook een beetje fan ben van hem, vind ik het zo super vet dat we nu ook als goede vrienden een track kunnen uitbrengen. Op dit liedje kun je keihard dansen in de woonkamer, iets wat iedereen wel kan gebruiken in deze tijd vermoed ik zo!"