Maan behoort tot kanshebbers Edison Pop 2022

Maan behoort tot kanshebbers Edison Pop 2022

Vanmorgen is bij diverse radiostations bekend gemaakt welke artiesten dit jaar kans maken op de Edison Pop. De prestigieuze muziekprijzen worden 11 april uitgereikt en de jury heeft een lijst van drie genomineerden per categorie opgesteld. Maan maakt, samen met Snelle en Suzan & Freek, kans op prijzen in verschillende categorieën.

 

Maan is genomineerd in de categorie Nederlandstalig, net als Suzan & Freek en Racoon. De zangeres maakt vervolgens ook nog kans op de prijs in de categorie Song voor ‘Blijven Slapen’, haar samenwerking met rapper Snelle. Dat het een succesvol jaar is geweest voor Maan blijkt ook wel uit het feit dat ze onlangs al meerdere prijzen in ontvangst mocht nemen tijdens de Qmusic Top 40 Awards.

 

De roemvolle beeldjes worden verder binnen het genre Pop ook nog uitgereikt voor beste Rock, Hiphop, Video, Alternative, Dance en Nieuwkomer. De genomineerden en winnaars worden gekozen door een vakjury onder leiding van Spotifybaas Wilbert Mutsaers. De Edisons worden naast het genre Pop ook nog verdeeld binnen genres Klassiek en Jazz.

 

Lees ook: 'Maan geeft een eigen concert in de Ziggo Dome!'