Henny Huisman exclusief te boeken bij Jan Vis Entertainment

Henny Huisman exclusief te boeken bij Jan Vis Entertainment

Het is met gepaste trots dat we aankondigen dat de Nederlandse entertainmentlegende, Henny Huisman, vanaf heden exclusief te boeken is via Jan Vis Entertainment. Met een glansrijke carrière die zich uitstrekt over ruim 40 jaar, is Henny Huisman een onuitwisbare naam in de Nederlandse televisiegeschiedenis en een ware icoon onder presentatoren en entertainers.
 
In de jaren 80 en 90 was Henny Huisman een van de meest prominente en geliefde televisiegezichten in Nederland. Hij presenteren en produceren diverse onvergetelijke programma's, zoals de iconische "Mini-playbackshow," "Soundmixshow" en "Surpriseshow" Deze programma's waren enorm populair en maakten Henny Huisman tot een geliefde en herkenbare figuur in de Nederlandse huiskamers.
 
Henny's talent beperkte zich niet enkel tot de rol van presentator. Als zanger heeft hij ook enkele muzikale hits op zijn naam staan, waaronder "Later Als Je Groot Bent" en "Reach Out And Touch".
 
Kortom: Henny is een bekende Nederlander zoals geen ander! Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een gala-avond, een jubileumviering of een ander speciaal moment, de aanwezigheid van Henny Huisman tilt elk evenement naar een hoger niveau.
 
Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Jan Vis Entertainment!