Henk Bernard lanceert nieuwe single 'Hola Hola'

Henk Bernard lanceert nieuwe single 'Hola Hola'

‘Hola Hola’ is de gloednieuwe single van Henk Bernard. De nieuwe hit van de sympathieke volkszanger uit Berlicum is een Nederlandse versie van Semino Rossi’s hit van afgelopen jaar. Nadat de teaser video voor ‘Hola Hola’ op de social media kanalen van Henk Bernard verscheen, kwamen er direct volop enthousiaste reacties van de vele fans van Henk. ‘Hola Hola’ is vanaf nu overal te downloaden en te streamen. Ook de videoclip is te zien op het officiële YouTube kanaal van NRGY Music.

 

Henk Bernard is al vele jaren een graag geziene gast op feesten, partijen en festivals. In 2013 werd Henk tijdens de Buma NL Awards uitgeroepen tot ‘Grootste Talent’. Twee jaar later kwam zijn album ‘Liefde Is Leven’ binnen op nummer 1 in de Album Top 100. Ook gaf Henk in 2015 een spetterende show in de Brabanthallen in Den Bosch, met gastoptredens van niemand minder dan Anita Meyer en Frans Bauer.

 

Het jaar daarna werd Henk genomineerd voor een Edison Pop Award in de categorie ‘Volksmuziek’ en zijn album ‘Dicht Bij Mij’ kwam in juli van 2016 binnen op de nummer 4 positie van de Album Top 100. In 2017 vierde de zanger zijn 10 jarig jubileum in een uitverkochte Maaspoort in Den Bosch.
In 2019 wist Henk maar liefst 2 theatershows in no-time uit te verkopen, namelijk De Markant in Uden en Cultureelcentrum De Pas in Heesch.