Geslaagde eerste editie Total Loss festival

Geslaagde eerste editie Total Loss festival

Afgelopen weekend vond de eerste editie van Total Loss festival plaats. Voor Snollebollekes begon het idee voor een eigen festival tijdens de uitverkochte concerten in de GelreDome. Twee jaar na de aankondiging hiervan vond dit jaar, na 2 afgelastingen door Corona, dan eindelijk de eerste editie plaats.

 

In eerste instantie was het de bedoeling om het festival één dag te houden, maar met de beschikbare 40 duizend tickets was het festival binnen no-time uitverkocht. Daarom is ervoor gekozen om een extra festival dag te organiseren. Voor de locatie, Aquabest, hoefde de in Best geboren Rob Kemps niet lang te zoeken. Vroeger ging Rob hier vaak naar toe en dacht hij zelf: “Het zou heel gaaf zijn als het daar kan.”

 

Ook voor Jan Vis Entertainment was het een druk weekend met veel artiesten op het drukbezochte festival. Zo waren CH!PZ en Vengaboys op de mainstage terug te vinden. Op de Flesjbek stage waren de meeste artiesten terug te vinden. Hier waren op zaterdag 2 Brothers On The 4th Floor, Jody Bernal, Klubbheads vs DJ BoozyWoozy, Toy-Box, Special D en Jeckyll & Hyde te vinden. Op zondag stonden artiesten als Brooklyn Bounce, 2 Unlimited, Party Animals en That 00’s Show op het podium. Op de andere podia waren Moombahteam, Def Rhymz en Lamme Frans te vinden.