Fenna Ramos exclusief te boeken bij Jan Vis Entertainment!

Fenna Ramos exclusief te boeken bij Jan Vis Entertainment!

Fenna Ramos, bekend als het gezicht van NPO Zappelin en een van de hoofdrollen in de populaire films 'Misfit' & 'Oei Ik Groei', is een ware sensatie voor jong & oud in Nederland!
 
Met haar dagelijkse verschijning in programma's zoals 'Zin In Zappelin' en 'Het Feest van Zappelin', heeft Fenna een speciaal plekje veroverd in de harten van jonge kijkers en ouders. Maar haar invloed reikt verder dan de televisie, want op YouTube heeft Fenna een enorme online aanhang gekregen met haar video's, waarvan haar best bekeken filmpje meer dan 80 miljoen views heeft bereikt!
 
Fenna heeft haar eigen nummers en bekende kinderliedjes, waarmee ze dagelijks kinderen uitnodigt om thuis mee te zingen en te dansen. En nu kunnen fans van alle leeftijden Fenna live ervaren tijdens haar shows, die zeer binnenkort door het hele land zullen plaatsvinden!
“Heb heel veel zin om nu het land in te gaan en de kids, waar ik elke dag thuis in de woonkamer kom, te gaan ontmoeten”, aldus Fenna. 
 
Naast de betoverende live show is Fenna na afloop beschikbaar voor een meet & greet, waar haar fans de kans krijgen om Fenna te ontmoeten en een foto met haar te maken. 
 
Voor meer informatie en boekingen, neem vrijblijvend contact op met Jan Vis Entertainment!