Esther & Anita "Just A Little Bit More" exclusief bij Jan Vis Entertainment!

Esther & Anita "Just A Little Bit More" exclusief bij Jan Vis Entertainment!

Esther & Anita, de twee iconische sterren bekend van hun legendarische tijd bij de Dolly Dots, zijn eindelijk terug van weggeweest met hun sprankelende nieuwe show, Esther & Anita "Just a Little Bit More"! Na een periode van afwezigheid zijn ze nu weer beschikbaar voor boekingen en staan ze te popelen om het publiek opnieuw te betoveren.
 
Deze spetterende show belooft een unieke belevenis te worden, waarbij Esther & Anita niet alleen de bekende hits van de Dolly Dots ten gehore brengen, maar ook de populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje steken hiermee zorgen ze voor een explosie van energie op het podium. Het publiek kan zich verheugen op een feest van herkenning, waarbij ze worden meegevoerd naar de gouden tijden van de jaren 80 en 90.
 
Esther & Anita hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld als onderdeel van de meest succesvolle Nederlandse meidengroep ooit, de Dolly Dots. De sporen van hun bijdrage aan de muziekgeschiedenis zijn nog steeds overal te zien. Na het definitieve afscheid van de Dolly Dots in december 2022, zijn Esther & Anita vastberaden om op eigen kracht te schitteren en hun fans opnieuw te betoveren.
 
Deze langverwachte comeback van Esther & Anita is een unieke kans voor fans om deze twee stralende sterren live te zien schitteren. Bereid je voor op een avond vol muzikale hoogtepunten, vrolijke herinneringen en onvergetelijke momenten.