Emma Heesters lanceert eerste solosingle ‘Waar Ga Je Heen’.

Zangeres en succesvolle YouTuber Emma Heesters heeft vandaag haar single 'Waar Ga Je Heen' gelanceerd. Het is de eerste keer dat Emma solo een eigen nummer uitbrengt.

Over de totstandkoming van 'Waar Ga Je Heen' zegt ze het volgende:
‘Door de coronacrisis is dit nummer tot stand gekomen in een Zoom call, aangezien we niet in de studio konden zitten. Ik luister zelf heel veel latin en vond het daarom cool om Nederlandse Latin pop te maken, aangezien ik dit zelf best wel mis in de Nederlandse muziekscene.’


Eerder dit jaar werkte Emma al samen met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin aan 'Loop Niet Weg'. Met haar succesvolle deelname aan 'Beste Zangers' in 2019, waarbij ze met Rolf Sanchez de hitsingle 'Pa Olvidarte' zong, brak ze definitief door bij het grote publiek. Het nummer benadert inmiddels de 40 miljoen streams en ook 'Loop Niet Weg' gooit met ruim 16 miljoen streams hoge ogen. Met 'Waar Ga Je Heen' zet ze de volgende stap in haar muzikale carrière.


Emma Heesters begon op YouTube met het uploaden van covers van artiesten die ze bewondert. Inmiddels heeft het account van Emma meer dan twee miljoen abonnees in Nederland en ook ver daarbuiten. Ze heeft met haar goed ontvangen video's miljoenen streams op haar naam staan. MTV beloonde haar harde werken in 2019 met de MTV Push Award, waarmee ze haar willen steunen in haar nationale en internationale carrière.

'Waar Ga Je Heen' is vanaf vandaag te streamen en te downloaden: http://umusicnl.lnk.to/WGJHID