Dries Roelvink maakt indruk in Paradiso

Dries Roelvink maakt indruk in Paradiso

Na maanden voorbereiden is het dan eindelijk zo ver: Dries Roelvink stond maandagavond 10 september in een stijf uitverkochte Paradiso! Dries verraste zijn publiek met een mix van eigen nummers, medleys en covers van o.a. Mick Jagger, David Bowie en Prince. Ruth Jacott, Dave Roelvink en Quincy zijn de gastartiesten van de avond. 

Tussen alle voorbereidingen door zijn ook de opnames van het programma ‘Effe Geen Cent Te Makken’ begonnen, waar Dries samen met zijn zoons Dave en Donny en zijn vrouw Honoria aan deelneemt. De Roelvinkjes ruilen hun luxe paradijs om voor een plekje in een minimawijk. Naast de opnames en voorbereidingen belt Dries iedere werkdag live met het radioprogramma ‘1 op 1’ van NPO Radio 1. Tijdens het gesprek geeft Dries zijn visie op het nieuws van de dag. Veel tijd om voor te bereiden heeft hij niet, want het onderwerp hoort hij pas anderhalf uur vóór de uitzending.

Afgelopen week was Dries te gast bij RTL Late Night. Hier vertelde hij met trots over zijn concert en bracht het nummer ‘My Way’ van Frank Sinatra in het Nederlands te horen.