Dries Roelvink geeft optreden in Paradiso

Dries Roelvink geeft optreden in Paradiso
Een droom die uitkomt voor Dries Roelvink. Op 10 september zal de volkszanger eenmalig op de bühne van poptempel Paradiso. Hij is van plan om een totaal andere kant van zichzelf te laten zien. “Ik ga de Nederlandse popcultuur als volkszanger volledig shockeren.”

Eerste volkszanger
De zanger heeft in een gesprek met De Telegraaf gezegd dat hij de eerste volkszanger is die op het Amsterdamse podium solo gaat optreden. Roelvink laat weten dat dit een droom is die uitkomt. “Het is de onmogelijke droom, een diep gekoesterde wens, en het gaat echt gebeuren”

Tijdens zijn optreden van 2,5 uur is Dries Roelvink van plan om het publiek te “verwennen”.  De 59-jarige zanger zegt: “Mijn fans nu zijn vooral vrouwen, homo’s en studenten. Die zullen wel in de war raken van wat ik daar ga neerzetten.”

Engelstalig
De zanger wil niet alleen eigen nummers zingen op het concert, maar ook muziek van Prince en David Bowie. “Engelstalig zingen, daar draai ik mijn hand niet voor om. Misschien doe ik ook nog wel wat nummers van mijn Nederlandse held Herman Brood.”