Davina Michelle en Snelle brengen 17 Miljoen Mensen uit

Snelle en Davina Michelle hebben vandaag het nummer ‘17 Miljoen Mensen’, een cover van de nederpopklassieker ‘15 Miljoen Mensen’ van Fluitsma & Van Tijn uitgebracht. Het nummer ‘17 Miljoen Mensen’ komt voort uit de gelijknamige vierdelige concertreeks waarin de zangeres met gastartiesten in een leeg Ahoy zingt. 

 

De twee artiesten dragen het nummer op aan de hulpverleners, leraren, vakkenvullers en alle andere 17 miljoen mensen van Nederland tijdens de huidige coronacrisis. “Ik ben ongelofelijk trots op Snelle voor het schrijven van deze briljante tekst en op mijn team voor het helpen realiseren van 17 miljoen mensen”, aldus de dankbare zangeres.

 

Een van de schrijvers van ‘15 Miljoen Mensen’, Eric van Tijn, reageerde afgelopen weekend op de radio lovend op de versie van Davina Michelle en Snelle. “Ik kreeg zelf meteen kippenvel, ik was zó onder de indruk. En ik voelde meteen dat dit weer een lading heeft. Het komt dubbelhard binnen bij iedereen volgens mij. Ik ben héél erg vereerd”, aldus Eric van Tijn.

 

Er komen nog drie verschillende versies van ’17 Miljoen Mensen’ aan. Met dit nummer wordt namelijk ieder concert afgesloten. Onder anderen Rolf Sanchez, Maan, Emma Heesters, Alian Clark, Wulf en Glen Faria zijn te gast.