Dave Dekker! Welkom bij Jan Vis Entertainment!

Dave Dekker! Welkom bij Jan Vis Entertainment!

Vol trots kondigen wij een jonge, nieuwe Nederlandstalige (volks)zanger met een geweldige stem én de looks aan: Dave Dekker.

 

Als je denkt aan Ciske de Rat, gaat er bij veel mensen een belletje rinkelen. En terecht, want deze iconische rol was de start van de muzikale carrière van Dave Dekker. En inmiddels is hij uitgegroeid tot een veelzijdige artiest die al op vele plekken zijn talent heeft mogen laten horen, van televisieoptredens tot gezellige dinnershows. Zo wist Dave in 2012 de finale van The Voice Kids te bereiken en was hij onlangs nog te gast bij BEAU waar al een kleine sneakpeak te horen was van zijn nieuwste single 'Geen Gezeik'.

 

Met zijn energieke en herkenbare kroeghits weet Dave elk publiek te betrekken bij zijn optredens en wordt er gegarandeerd gedanst en gefeest! Maar dat is niet alles. Ook met gevoelige nummers weet hij het publiek te raken, soms begeleid door een pianist. Perfect geschikt voor de muzikale omlijsting van intieme settings zoals bijvoorbeeld een diner of huwelijksceremonie.

 

Dave Dekker is niet alleen een geweldige artiest, maar ook een sympathieke persoonlijkheid die zich overal thuis voelt en altijd zorgt voor een fantastische sfeer. Eind april komt hij met een eigen nieuwe single 'Geen Gezeik' en de eerste signalen hierover op TikTok zijn lovend; Nederland krijgt er een nieuwe volksheld bij!

 

Dave Dekker is vanaf nu exclusief te boeken bij Jan Vis Entertainment.