CH!PZ exclusief te boeken bij Jan Vis!

CH!PZ exclusief te boeken bij Jan Vis!
In 2002 begon het grote avontuur van één van de succesvolste Nederlandse popgroepen! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte CH!PZ vele gouden en platina platen in de wacht.

CH!PZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt. Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. Hun merchandise en eigen kledinglijn gingen als warme broodjes over de toonbank. CH!PZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie!

Now the adventure is about to start all over again. CH!PZ, are you ready for the next adventure?

CH!PZ is vanaf heden exclusief te boeken bij Jan Vis Artiesten en Evenementen! Bij RTL Boulevard werden de eerste shows aangekondigd, want het populaire viertal staat a.s. zaterdag al op SMÈRRIG Halloween Festival in de Brabanthallen. Daarnaast is CH!PZ de eerste act die op zal treden tijdens de Foute Party van Qmusic. In april treden ze op tijdens dé opener van het Nederlandse festivalseizoen: Paaspop in Schijndel.