CH!PZ & Dario in 'De Alleskunner VIPS' op SBS6!

CH!PZ & Dario in 'De Alleskunner VIPS' op SBS6!

Vanaf zaterdag 2 september is het weer tijd voor een nieuw seizoen van 'De Alleskunner VIPS' op SBS6. Dit keer zijn er maar liefst 65 bekende Nederlanders die mee doen, waaronder de leden van CH!PZ & Dario! In dit vierde seizoen van het TV-programma worden de deelnemers uitgedaagd om hun veelzijdige vaardigheden te tonen door middel van ogenschijnlijk simpele opdrachten.
 
Het succesvolle programma belooft dit seizoen nog spectaculairder te worden. Bekende gezichten komen samen om deel te nemen aan deze spannende afvalrace. Het doel is simpel maar uitdagend: bewijzen dat ze échte alleskunners zijn.
 
Het programma, dat op zaterdagavond om 20:30 uur wordt uitgezonden op SBS6, zal de kijkers zeker op het puntje van hun stoel houden. De opdrachten worden met elke aflevering uitdagender en intenser, en de competitie zal naar verwachting tot het uiterste gaan. Dus zorg ervoor dat je 2 september om 20:30 er klaar voor zit en mis niets van het avontuur van CH!PZ & Dario en andere bekende Nederlanders in 'De Alleskunner Vips'!