Carolina Dijkhuizen zingt Pride Anthem 2018

Carolina Dijkhuizen zingt Pride Anthem 2018

Het thema van de Pride Amsterdam dit jaar is Heroes. Iedereen kent wel iemand die de ‘heldenstatus’ verdient. Denk aan mensen die het voortouw nemen, ergens voor staan en dit ook in het openbaar uitdragen. Het gaat om mensen, al dan niet behorend tot de LHBTI-community, die zich op allerlei manieren inzetten voor mensenrechten in het algemeen en/of onze community in het bijzonder.

Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen is dit jaar gevraagd om dit thema extra te ondersteunen en tevens een ode te brengen aan alle helden. De megahit 'Holding out for a hero' van Bonnie Tyler is in een 2018 versie gegoten en Carolina opent met deze song de Canal Parade zaterdag 4 augustus op boot nummer 1, de boot waarop ook alle ambassadeurs van de Pride staan. Ook zingt ze het nummer tijdens het slotfeest op 5 augustus op De Dam in Amsterdam.

Maar haar missie is nog niet klaar want op 20/8 staat ze op het grootste Pride in Den Bosch ( Pretty in Pink) en op 10 november staat ze op het grote podium van de Winter Pride in Mas Palomas om haar boodschap uit te dragen aan de meer dan 50.000 bezoekers van dit festival op Gran Canaria.

De track is vanaf woensdag voor heel Nederland beschikbaar via Spotify, You Tube en iTunes. Laten we samen ervoor zorgen dat iedereen de single vaak te horen krijgt en op deze manier zijn of haar steentje bijdraagt aan alle heroes!

https://open.spotify.com/track/29ru3u7aoE6hLqK8ThNC4j?si=DYkxxVPgTAi3-OldsYAVKQ