Carolina Dijkhuizen straalt op TV

Carolina Dijkhuizen straalt op TV

Musicalster, zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen, bekend van o.a. The Lion King, Beste Zangers én Expeditie Robinson, is de komende tijd in verschillende tv-programma's te zien! Carolina is o.a. te bewonderen in Code van Coppens, De Verraders, Amazing Grace en nog vele andere.

 

TV-Ster 

Vanaf 2 april is het nieuwe seizoen van Code van Coppens begonnen op SBS6. In dit spannende spelprogramma proberen teams van bekende Nederlanders uit een escape room te ontsnappen. Ze worden hierbij op afstand en op hilarische wijze begeleid door de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens. In de aflevering van 9 April vormde Carolina Dijkhuizen samen met Pia Douwes een leuk en spontaan team. Later vertelde Carolina bij tijd voor MAX over haar deelname: "Ik heb me nog nooit zo dom en intelligent in een programma gevoeld".

 

Ook is er deze maand een gloednieuw seizoen van De Verraders gestart. Het spel waarin de verraders ontmaskerd moeten worden door de andere deelnemers. Klinkt heel simpel, maar meerdere deelnemers geven toe dat het spel je na een tijdje ook werkelijk echt gek kan maken en dat het allemaal niet zo simpel is zoals het lijkt.

 

Groovy Gospel 

Daarnaast zal Carolina verder ook nog te zien zijn bij Amazing Grace vanaf 22 Mei. Een programma waar acht bekende Nederlandse artiesten voor het eerst in de wereld van de gospel duiken. ‘’Gospel verbindt en geeft hoop’’ zei Giovanca Ostiana en daagt daarbij Carolina Dijkhuizen, Charly Luske, Lucas Hamming, Desray Manders, Lisa Loeb, Edwin Jonker, Elske DeWall en Dries Roelvink uit in een voor hen nog totaal onbekend muzikaal genre.


Het is dan aan de teamcaptains en coaches Shirma Rouse en Berget Lewis, die hun roots in de gospel hebben liggen, om de opdracht te begeleiden voor de kandidaten en ze mee te nemen op deze uitdagende en soms emotionele reis. En dat is niet alles! Carolina heeft eerder dit jaar ook weten schitteren bij Onmogelijke Duetten. 

 


Lees verder: Carolina Dijkhuizen verzorgt stem nieuwe Disney/Pixar film