Carolina Dijkhuizen exclusief bij Jan Vis

Carolina Dijkhuizen exclusief bij Jan Vis

Carolina Dijkhuizen is vanaf heden exclusief te boeken bij Jan Vis Artiesten en Evenementen! De zangeres en actrice is op dit moment te zien in Expeditie Robinson en speelde de afgelopen jaren hoofdrollen in diverse musicals. Zo schitterde Carolina in o.a. Sister Act, Dreamgirls, Musicals In Concert en The Bodyguard. Momenteel tourt ze door heel Nederland samen met Lenette van Dongen en Cystine Carreon in de musical Vamos.

Naast Expeditie Robinson kennen we haar van televisieprogramma's als Wie Is De Mol?, Beste Zangers én The Big Music Quiz. Als actrice was Carolina te zien in series als Moordvrouw, Charlie, Spoorloos Verdwenen en Spangen. Vorig jaar bracht Carolina haar debuutalbum ‘More Than A Woman, A Tribute To Bee Gees’ uit.

Carolina Dijkhuizen is te boeken op twee verschillende manieren en daardoor breed inzetbaar op evenementen! Ze heeft haar eigen 'Dance Classics'-show (mét dansers) waarin ze de grootste hits van diva's als Donna Summer, Jennifer Lopez, Robin S, Whitney Houston en Beyoncé ten gehore brengt. Daarnaast treedt ze met haar 'Musical'-show op met een pianist, waarmee ze een selectie van de mooiste musicalsongs uit o.a. Aida, The Lion King, The Bodyguard en Annie zingt.