Amerikaanse #1-hit voor Rolf Sanchez

Amerikaanse #1-hit voor Rolf Sanchez
Miami, FL (June 15, 2015) - Latin artiest, ROLF SANCHEZ, viert zijn eerste nummer 1 hit in de USA Billboard met zijn laatste single "POR SI NO TE VUELVO A VER" (In Case I Don't See You Again) (Als ik je niet meer zou zien). Het nummer staat bovenaan de Tropical Airplay lijst deze week na 5 weken in de top 10 gestaan te hebben.

Ook is deze jonge artiest genomineerd voor de Latin music's Teen Choice Awards, Premios Juventud, in de categorie van "Breakthrough Artist of the Year."

De jonge sing and songwriter ademt de Salsa muziek nieuw leven in en demonstreert hiermee dat liefde voor Latijns Amerikaanse muziek ook in de vreemdste landen leeft. Deze in Holland geboren artiest presenteerde zich in 2011 met zijn Latijns Amerikaanse afkomst aan het publiek in X-Factor gecoached door Gordon Heukeroth. Zijn hoogst gewaardeerde optreden was een optreden waarin hij een Spaanstalig nummer vertolkte. Dit optreden bewees dat Rolfs muzikale toekomst zou gaan bestaan uit het maken van Latijns Amerikaanse muziek. Een advies van Simon Cowel bevestigde aan hem dat hij op de juiste weg was.

X-Factor heeft Rolf de mogelijkheid gegeven om op verschillende grote podia te staan en zelfs het Pal Mundo festival geopend heeft als voorprogramma van Juan Luis Guerra, Romeo Santos, Carlos Vives & Yandel, en anderen.

Deze “up and coming” Latin ster zal 23 juni aanstaande verdergaan met het afronden van zijn debuut album welke later dit jaar zal uitkomen. Het album wordt onder andere door Andres Castro en Guianko Gomez geproduceerd.

Naast de opnames van het album zal Rolf een uitgebreide promotie tour doen door de belangrijkste Latijns Amerikaanse regio’s en landen voor de single "Por Si No Te Vuelvo A Ver" (In Case I Don't See You Again); Deze tour bevat onder andere de regio’s Miami, New York, Washington en Puerto Rico.

Onderstaande Video is gemaakt tijdens het Pal Mundo muziek festival en is nu beschikbaar via Rolfs officiële Vevo kanaal. Met zijn geweldige charisma, grootse talent en hartverwarmende lach, zal deze opkomende artiest menig Amerikaans hart doen smelten.