A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute exclusief bij Jan Vis

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute exclusief bij Jan Vis

Met gepaste trots mogen wij bekendmaken dat Jan Vis Entertainment vanaf nu de exclusieve boekingen mag verzorgen voor A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute!

 

A*Fever: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van A*Fever is het dan ook een garantie dat iedereen, van alle leeftijden, ouderwets uit z’n dak gaat! ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen tijdens de spectaculaire show!

 

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums en de adembenemende samenzang. Dit alles maakt een show van A*Fever tot een onvergetelijke meezingavond! In 2018 werd A*Fever zelfs de winnaar tijdens ‘Battle Of The Tributebands’!

 

Er is keuze uit maar liefst 3 verschillende versies, namelijk A*Fever XS, A*Fever Original en A*Fever XL. De band is erg flexibel en voor ieder evenement kan gekeken worden naar de mogelijkheden die het beste passen voor uw publiek. Optreden op een veilige manier tijdens coronatijd? Ook daarvoor zijn diverse opties mogelijk zoals terrasfeesten, bedrijfsfeesten op gepaste afstand etc. 

 

Heeft u vragen of interesse om een spetterende A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute show te boeken? Neem dan gerust contact met ons op!