2 Unlimited viert 30-jarig jubileum van wereldhits!

2 Unlimited viert 30-jarig jubileum van wereldhits!

Het succesvolle duo 2 Unlimited viert dit jaar hun 30-jarig bestaan. In 1991 en 1993 scoorde de groep hun 2 grootste wereldhits ‘Get Ready For This’ en ‘No Limit’. De liveshows worden dit jaar speciaal in een nieuw jasje gestoken en zijn daardoor nog energieker en spectaculairder door de nieuwste visuals en special effects!

2 Unlimited scoorde in de jaren 90 meerdere wereldhits waaronder ook 'Twilight Zone', ‘Tribal Dance’ en ‘Jump For Joy’. Hun hits zijn onder meer te horen in films als 'Any Given Sunday', 'Final Destination', 'Space Jam' en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl.

Wereldwijd zijn er ruim 22 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig. Ook wonnen ze maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

Een liveshow van 2 Unlimited bestaat uit een aaneenschakeling van wereldhits als ‘No Limit’, ‘Get Ready For This’, ‘Twilight Zone’, ‘The Real Thing’, ‘Here I Go’, ‘Tribal Dance’, ‘Let The Beat Control Your Body’ en ‘Jump For Joy’. Succes gegarandeerd! 2 Unlimited boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid!