Veelgestelde vragen

Hoe laat gaan de deuren open?

De deuren gaan 1 uur voor aanvang van het programma open. Het programma van het evenement is terug te vinden op de specifieke pagina van de website kingsofdarts.nl.

Hoe lang duurt het evenement?

De schatting is dat de geplande wedstrijden binnen 3 uur zijn afgewerkt. De exacte eindtijd is vooraf niet aan te geven omdat het losse wedstrijden betreffen.

Wat is het adres?

Zondag 20.01.2019                  
Locatie: 
Expo Twente 
Coloseum 70 
7521 PT Enschede 
expotwente.nl 
Dinsdag 22.01.2019 
Locatie: 
MartiniPlaza 
Leonard Springerlaan 2 
9702 KA Groningen 
martiniplaza.nl
Woensdag 23.01.2019 
Locatie: 
Brabanthallen 
Diezekade 2 
5222 AK 's-Hertogenbosch 
brabanthallen.nl 

Waar kan ik parkeren?

Bij de locaties zijn leesbare parkeerplaatsen beschikbaar. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de locatie:

ExpoTwente Enschede
MartiniPlaza Groningen
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Mag ik foto’s maken tijdens het evenement?

Het is toegestaan om foto’s te maken tijdens het evenement met een normale standaard fotocamera of telefoon. Het gebruik van een flitser is ten aller tijde verboden. Filmcamera’s zijn niet toegestaan in de evenementen locatie.

Ik heb mijn toegangsbewijs verloren

Zonder geldig toegangsbewijs krijgt u geen toegang tot de locatie. Mocht u uw toegangsbewijs kwijt zijn dan verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice van

Ticketpoint .

Ik heb mijn tickets nog niet ontvangen. Wat nu?

Wanneer de betaling voor de tickets is ontvangen, dan worden de tickets naar je toegestuurd door Ticketpoint. Mocht je gekozen hebben voor E-tickets, ontvang je deze direct na betaling in je mailbox. 
Heb je gekozen voor tickets per post? Dan ontvang je deze na betaling binnen 5 werkdagen. 

Let op; Heb je Gold of Platinum tickets besteld, dan ontvang je deze uiterlijk één week voor aanvang van het evenement per post.

Heb je de tickets niet binnen de aangegeven tijd ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Ticketpoint. Deze is te bereiken via: https://klantenservice.ticketpoint.nl/nl/support/home 

Zijn er rolstoelplaatsen beschikbaar?

We hebben geen vaste rolstoelplaatsen, mocht u een rolstoel plaats wensen dan ontvangen we graag een e-mail zodat we deze voor u kunnen creëren.

Overige vragen

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, dan kunt u een mail sturen naar info@kingsofdarts.nl . Wij zullen uw mail beantwoorden of de FAQ aanvullen met uw vraag.

Kings of Darts wordt mede mogelijk gemaakt door: