The Partysquad boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

The Partysquad bestaat uit producers- en dj/mc duo Jerry & Ruben. De heren werden geintroduceerd aan het publiek als ‘Bazen van de Club’. Inmiddels vullen ze week na week, wereldwijd vele dansvloeren!
 
In 1998 ontmoette het tweetal elkaar tijdens de ‘Wanted’ tour voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste DJ op deze tour en Ruben presenteerde de shows. Zo werd de basis gelegd voor wat later het ijzersterke samenwerkingsverband zou worden. In hetzelfde jaar begonnen ze een clubavond in de Amsterdamse club Margaritas. Sindsdien is het in een stroomversnelling gegaan met The Partysquad.

Naast hun activiteiten in de clubs brengen Jerry & Ruben ook met enige regelmaat mixtapes, ep’s en singles uit. De mixtapes en EP’s zijn gericht op de internationale dance scene. Hun eerste mixtape ‘Uk Sounds’ uit 2003 werd uitgebracht door ID&T. Hun laatste ‘Badman Rave EP’ uit 2012 door Mad Decent / TopNotch.

De singles zijn vaak samenwerkingen met Nederlandse acts die op het punt staan door te breken, gericht op de eclectische, pop scene in de Benelux. Een grip uit het verleden: ‘Ik Ga Hard’ met Gers Pardoel, Jayh, Reverse & Adje. ‘Stuk’ met Dio, Sef & Sjaak. ‘I’m Sorry’ met dj Chuckie & Gio. ‘Non Stop’ met Brainpower. ‘Drop Down’met Afrojack.

Naast het uitbrengen van muziek en draaien in de clubs, maken ze ook radio. Begonnen op FunX van 2006 tot 2008, tegenwoordig wekelijks op vrijdag bij SLAM FM gedurende de ‘Weekend Takeover’.

Alsof dat nog niet genoeg is zetten de heren zich ook met veel plezier in als ambassadeurs voor Dance4Life. In samenwerking met Dance4Life organiseren ze acties, draaien ze op feesten en brengen tracks uit (onder andere met Erykah Badu). Dit alles om awareness te creëren bij jongeren, op een toegankelijke en feestelijke manier.

Dat de heren een feestje kunnen bouwen heeft er ook toe geleid dat ze inmiddels eigen events organiseren. Onder andere Krush Groove, Club MTV en de jaarlijkseTotally Summer Tour die internationale strandsplaatsen aandoet.

Dit alles aangevuld met een prijzenkast overvol aan muziek awards, maakt van The Partysquad een zeer gewilde act die keer op keer met hun muzikale ontwikkeling nieuwe generaties voor zich weet te winnen. The Partysquad is beschikbaar dj sets in clubs en op events en festivals.

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

2013 Helemaal Naar De Klote 14
2013 #Pantsdown 71
2011 Ik Ga Hard (ft. Adje, Gers & Jayh) 8
2010 A Msterdamn 86
2010 Lucky Star (The Partysquad & DJ Alvaro) 89
2009 Licht Van De Laser (The Partysquad feat. Sef, Dio & Sjaak) 11
2008 Whoop Whoop (DiceCream feat. The Partysquad, Reverse, Darryl & Sjaak) 29
2008 Drop Down (Do My Dance) (Afrojack & The Partysquad) 12
2007 Non Stop (The Partysquad feat. Brainpower) 26
2006 Ben Je Down (TMF Awards 2006 Anthem) (The Partysquad met Extince, Jacqueline (Krezip) & Caprice) 4
2006 Rampeneren (Ali B feat. Yes-R & The Partysquad) 6
2005 Wat Wil Je Doen Dan? 12

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons