Rolf Sanchez boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Na maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika én te zijn genomineerd voor twee verschillende major awards als talent en nieuwkomer van het jaar, keerde de King of Dutch Latin, na een verblijf van enkele jaren in de VS, weer terug naar Nederland.

Ook hier gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma 'De Beste Zangers' waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters 'Pa Olvidarte' voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de Top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde daarnaast ook de platina status.


In maart 2020 bracht hij zijn eigen single 'Como Tu' uit, welke in no-time miljoenen keren werd gestreamd. In juli 2020 kwam zijn single 'Mas Mas Mas' uit en dit vrolijke zomerse nummer werd direct een groot succes; de plaat wist de nummer 1 positie in alle Nederlandse hitlijsten te bereiken. Het duurde dan ook niet lang voor ‘Mas Mas Mas’ de platina status wist te behalen. In december 2020 werd bekend gemaakt dat ‘Mas Mas Mas’ met ruim 20 miljoen streams op plek nummer 29 van meest beluisterde nummers op Spotify stond. Ook kreeg Rolf een speciale award van video platform YouTube; de officiële video clip van ‘Mas Mas Mas’ kwam in de Top 10 van trending muziek videos  van 2020.


In juli 2020 gaf Rolf met zijn band ‘Latin Society’ een eigen show in de Amsterdamse Ziggodome als onderdeel van de 'Larger Than Live' tour. Deze show werd ook gelivestreamd. Vanaf oktober 2020 reist Rolf Sanchez Nederland door om samen met zijn band in diverse theaters op te treden met zijn ‘Mi Aventura’ tour. 


Eind november 2020 bracht Rolf een speciale ballad uit met de titel ‘Ik Wens’. 


Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek. Rolf Sanchez boeken of Rolf Sanchez inhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid!


Wist je dat...
2022 Mañana
2022 Missen Zou
2022 538 Koningsdag 2022
2021 Doe Nou Niet
2021 Increíble
2021 Een Moment
2021 Hef Je Glas
2021 Te Amaré
2021 Ven Ven
2020 Más Más Más
2020 Como tú
2019 El Universo
2019 Pa Olvidarte
2019 Ai
2017 Voy A Bailar

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten