Dave Dekker boeken

Maakt van ieder optreden een feestje!

Als we het hebben over Ciske de Rat, gaat er bij veel mensen een belletje rinkelen. En terecht, want deze iconische hoofdrol was de start van de muzikale carrière van Dave Dekker. Van bekende televisieshows tot dinnershows: hij is inmiddels overal te zien. Met zijn energieke en herkenbare hits betrekt Dave ieder publiek bij zijn optredens. Hij maakt van ieder optreden een feestje, waarbij de voetjes van de vloer gaan, inclusief polonaise! Dave Dekker is niet alleen een geweldige artiest, maar ook een sympathieke persoonlijkheid die zich overal thuis voelt en altijd zorgt voor een fantastische sfeer.


Ben jij klaar voor een onvergetelijk feestje tijdens jouw evenement? Boek dan nu Dave Dekker via Jan Vis Entertainment, de exclusieve boeker van Dave. Dat betekent: korte lijntjes en de beste service. Vraag de beschikbaarheid aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €995,-


Dave Dekker wiki

  • Dave Dekker is een echte musicalster, zo had hij de hoofdrol in Ciske de Rat
  • Dave Dekker zorgt met regelmaat voor een feestje tijdens dinnershows
  • Dave Dekker behaalde de finale van het eerste seizoen van ‘The Voice Kids’

 

Bekende covers & eigen muziek

Na zijn fantastische rol in Ciske de Rat bracht Dave Dekker samen met Danny de Munk het levenslied ‘Laat ons niet alleen’ uit. André van Duin besloot twee aanstekelijke kerstnummers voor hem te schrijven, die hij onder andere bij ‘Mooi Weer de Leeuw’ mocht laten horen. Hij bereikte vol lof de finale van het eerste seizoen van ‘The Voice Kids’, waarna hij zijn debuutalbum ‘Dit ben ik!’ lanceerde met covers van bekende hits zoals ‘Geef Mij Je Angst’ van Hazes en ‘Toen Ik Je Zag’ van Hero. Zijn repertoire bestaat niet alleen uit bekende meezingers, maar hij is ook druk bezig met het uitbrengen van eigen muziek zoals zijn nieuwste release ‘Geen Gezeik’. 

 

Waarom Dave Dekker boeken?

  • Repertoire vol energieke en herkenbare hits
  • Een veelzijdige zanger
  • Maakt een feestje van ieder optreden

 

Zo boek je Dave Dekker

  1. Vraag de beschikbaarheid aan
  2. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op en plaatsen, indien gewenst, een vrijblijvende optie
  3. Denk er gerust even over na en bevestig de optie via mail of telefoon
  4. Geniet van de show!

 

Vraag beschikbaarheid aan >>

 

Veelgestelde vragen Dave Dekker

Waar kan ik Dave Dekker van (her)kennen?

Dave Dekker heeft op jonge leeftijd bij veel mensen een onuitwisbare indruk achtergelaten met zijn hoofdrol in Ciske de Rat. Maar je kunt hem ook op televisie gezien hebben in programma’s zoals ‘The Voice Kids’, ‘The Voice’, ‘De Wereld Draait Door’, ‘Idols’, ‘All You Need is Love’, ‘RTL Live’ en ‘Mooi Weer de Leeuw’.


Wat is het repertoire van Dave Dekker?

Dave Dekker heeft een heel breed repertoire met herkenbare hits waarbij het publiek niet stil kan staan, maar ook gevoelige nummers die iedereen mee kan zingen. Een kleine greep: 'Leef' van André Hazes Jr., 'Ik Ga Zwemmen' van Mart Hoogkamer, 'Viva Hollandia' van Wolter Kroes en een echte Amsterdam medley. Maar hij heeft ook eigen nummers in zijn repertoire, zoals ‘Geen Gezeik’, ‘De Nacht Is Van Ons’ en ‘Echte Vriendschap'.   


Op welke manieren is Dave Dekker te boeken?

Boek Dave Dekker als tape act of met pianist. Voor de muzikale omlijsting bij een intieme setting zoals een huwelijksceremonie of een dinnershow is de setting met een pianist uitermate geschikt.

 

Denk ook eens aan:


Wist je dat...
2023 Geen Gezeik
2023 Biertje
2023 Allermooiste Kerst
2012 Echt Een Rot Dag Gehad 25
2012 Twee Lege Handen 36

Video's

Interesse?

Prijsindicatie: Vanaf €995,-